Un altre membre ha publicat o comentat alguna cosa qüestionable. Com puc denunciar aquest problema?

Revisa les nostres Directrius de la comunitat; les vam crear per garantir que els membres de WeWork se sentin segurs i acompanyats. Si veus algú que trenca les directrius de la comunitat perquè publica alguna cosa il·legal, abusiva, correu brossa o qüestionable en termes generals, pots denunciar el problema fent clic a "denuncia la publicació" dins del menú˅ de qualsevol publicació, missatge, perfil d'usuari o perfil d'empresa. Tenim un equip dedicat que revisa tot el contingut marcat i sempre mantindrem l'anonimat de la teva denúncia per als altres membres.