Com puc activar i desactivar les notificacions mòbils i per correu electrònic de la xarxa de membres?

Des del navegador web d'un ordinador:

Gestiona les teves notificacions de correu electrònic i les notificacions automàtiques mòbils a members.wework.com/settings.

Des de l'aplicació mòbil de WeWork:

Ves a "Compte" a la cantonada inferior dreta de l'aplicació mòbil d'iOS, o des de la icona del menú d'hamburguesa a la cantonada superior esquerra de l'aplicació mòbil Android. Allà pots tocar "Configura les notificacions" per gestionar les teves notificacions de correu electrònic i les notificacions automàtiques mòbils.

També pots cancel·lar la teva subscripció a les notificacions de correu electrònic fent clic a l'enllaç "Cancel·la la subscripció" a la part inferior del missatge de correu electrònic. Si cancel·les la subscripció directament des d'un missatge de correu electrònic només es cancel·la la subscripció per a aquest tipus de notificació. Per ajustar les altres notificacions, has d'entrar a members.wework.com/settings.