La xarxa de membres em situa en una ubicació de WeWork incorrecta. Com puc editar la meva ubicació personal i/o de la meva empresa a la xarxa de membres?

Des d'un navegador web d'un ordinador:

1. Inicia la sessió a la xarxa de membres
  2. Ves al teu perfil personal
  3. Fes clic a "Edita el teu perfil"
  4. Baixa per veure les opcions d'ubicacions enumerades a la part esquerra de la pàgina
  5. Canvia la ubicació perquè coincideixi amb la ubicació on treballes
  6. Fes clic a "Desa"
  7. Segueix els passos anteriors a la pàgina del perfil de la teva empresa

Des de l'aplicació mòbil d'iOS:

1. Inicia sessió a l'aplicació mòbil
  2. Toca la pestanya "Espai"
  3. Toca la ubicació que es mostra a la part superior de la pantalla
  4. Canvia la ubicació perquè coincideixi amb la ubicació on treballes

Des de l'aplicació mòbil d'Android:

1. Inicia sessió a l'aplicació mòbil
  2. Ves al teu Compte a la part inferior dreta
  3. Fes clic a "Visualitza i edita el teu perfil"
  4. Toca "La meva ubicació"
  5. Canvia la ubicació perquè coincideixi amb la ubicació on treballes

*Tingues en compte que només els Membres principals poden actualitzar la ubicació de l'empresa.

Pots modificar la teva ubicació si estàs visitant un altre edifici aquell dia per rebre'n les actualitzacions.