La xarxa de membres em situa en una ubicació de WeWork incorrecta. Com puc editar la meva ubicació personal i/o de la meva empresa a la xarxa de membres?

Des del navegador web d'un ordinador:

1. Inicia la sessió a la xarxa de membres
  2. Ves al teu perfil personal
  3. Fes clic a "Edita el teu perfil"
  4. Baixa per veure les opcions d'ubicacions enumerades a la part esquerra de la pàgina
  5. Canvia la ubicació perquè coincideixi amb la ubicació on treballes
  6. Fes clic a "Desa"
  7. Segueix els passos anteriors a la pàgina del perfil de la teva empresa

Des de l'aplicació mòbil d'iOS:

1. Inicia sessió a l'aplicació mòbil
  2. Toca la pestanya "La meva ubicació"
  3. Toca la ubicació que es mostra a la part alta de la pantalla
  4. Canvia la ubicació perquè coincideixi amb la ubicació on treballes

Des de l'aplicació mòbil d'Android:

1. Inicia sessió a l'aplicació mòbil
  2. Toca la icona del menú de l'hamburguesa a la cantonada superior esquerra de la pantalla
  3. Toca la ubicació que es mostra a la part alta de la pantalla
  4. Canvia la ubicació perquè coincideixi amb la ubicació on treballes

Pots modificar la teva ubicació si estàs visitant un altre edifici aquell dia per rebre les seves actualitzacions.