Per què no puc iniciar la sessió al meu compte de la xarxa de membres?

Que no puguis iniciar la sessió pot ser degut a diferents motius.

La teva afiliació ha d'estar activa per poder accedir a la xarxa de membres. Si ja no ets membre i vols recuperar les factures, envia una sol·licitud de suport i un membre de l'equip de WeWork t'ajudarà.

Si tens problemes per iniciar la sessió des d'un navegador web d'ordinador, segueix aquests passos:

1. Comprova que estiguis fent servir un navegador i un dispositiu compatibles, La xarxa de membres és compatible amb Safari, Chrome i Firefox.
  2. Comprova que estiguis iniciant la sessió amb l'adreça electrònica connectada a la teva afiliació de WeWork; si no saps de quina adreça es tracta, envia una sol·licitud de suport i un membre de l'equip de WeWork t'ajudarà.
  3. Actualitza el teu navegador esborrant la memòria cau.
  4. Entra a members.wework.com i fes clic a "Contrasenya oblidada" per rebre les instruccions per reiniciar la contrasenya a l'adreça electrònica que ens consta al nostre sistema.

Si tens problemes per iniciar sessió des de l'aplicació mòbil de WeWork, segueix aquests passos:

1. Comprova que estiguis fent servir un dispositiu compatible. L'aplicació de WeWork funcionarà sense problemes als sistemes operatius més actualitzats per a dispositius iOS i Android. En aquests moments no hi ha una aplicació per a telèfons amb Windows.
  2. Comprova que estiguis fent servir la versió més actualitzada de l'aplicació de WeWork.
  3. Comprova que estiguis iniciant la sessió amb l'adreça electrònica connectada a la teva afiliació de WeWork; si no saps de quina adreça es tracta, envia una sol·licitud de suport i un membre de l'equip de WeWork t'ajudarà.
  4. Obre l'aplicació i fes clic a "Contrasenya oblidada" per rebre les instruccions per reiniciar la contrasenya a l'adreça electrònica que ens consta al nostre sistema.

Si encara tens problemes tot i haver seguit aquests passos, envia una sol·licitud i un membre de l'equip de WeWork t'ajudarà.