Com em connecto amb la impressora?

La impressió està disponible amb la majoria d'ofertes d'afiliació.

Trobaràs la informació de connexió de la impressora a "Serveis de l'edifici" de la xarxa de membres.

Des del navegador web d'un ordinador:

1. Inicia la sessió a la xarxa de membres
  2. Fes clic a "Serveis de l'edifici" al menú de l'esquerra
  3. A Informació d'impressió, fes clic a Per configurar els serveis d'impressió, segueix aquests passos per consultar la guia d'impressió
  4. Al pas 2, fes clic a "Instal·la per a PC" o "Instal·la per a Mac" i es descarregarà un instal·lador a l'ordinador.
  5. Fes clic a l'instal·lador baixat per instal·lar el programari necessari perquè puguis imprimir a WeWork.