Com em connecto amb la impressora?

Una afiliació inclou 120 còpies/impressions en blanc i negre i 20 còpies/impressions en color per membre (excepte per a l'Afiliació We).

Trobaràs la informació de connexió de la impressora a "Serveis de l'edifici" de la xarxa de membres.

Des d'un navegador web:

1. Inicia sessió a la xarxa de membres
  2. Fes clic a "Guia de l'edifici" al menú de l'esquerra
  3. A Informació d'impressió, fes clic a Per configurar els serveis d'impressió, segueix aquests passos per consultar la guia d'impressió
  4. Al pas 2, fes clic a "Instal·la per a PC" o "Instal·la per a Mac" i es descarregarà un instal·lador a l'ordinador.
  5. Fes clic a l'instal·lador descarregat per instal·lar el programari necessari per imprimir a WeWork.
  6. Ja està tot a punt. Continua per imprimir un document.
  7. Es mostrarà una finestra emergent d'inici de sessió a PaperCut, introdueix les teves credencials d'impressió i fes clic a "D'acord" (trobaràs les teves credencials a la pàgina "Guia de l'edifici"). El document ja s'ha afegit a la cua.
  8. Per alliberar el document de la cua d'impressions pendents, ves a la impressora i inicia sessió amb les mateixes credencials que fas servir per a PaperCut.

Troba els preus per als excedents d'impressió aquí.