Com em connecto amb la impressora?

Els membres amb una taula dedicada o una oficina privada tenen accés a impressions.

Trobaràs la informació de connexió de la impressora a "Serveis de l'edifici" de la xarxa de membres.

Des del navegador web d'un ordinador:

1. Inicia la sessió a la xarxa de membres
  2. Fes clic a "Serveis de l'edifici" al menú de l'esquerra
  3. Dins d'Informació d'impressora, fes clic a "Instal·la per a PC" o "Instal·la per a Mac" i es baixarà un instal·lador.
  4. Fes clic a l'instal·lador baixat per instal·lar el programari necessari perquè puguis imprimir a WeWork.
  5. Consulta el document adjunt següent (Instruccions d'instal·lació d'impressora) per veure els passos necessaris i la resolució de problemes.