Com es paguen els productes del Mercat de sinceritat?

El Mercat de sinceritat és una parada de menjar i begudes disponible a ubicacions de WeWork seleccionades. Si a la teva ubicació hi ha un Mercat de sinceritat, pots comprar productes amb una targeta de crèdit o escanejant el codi amb l'aplicació mòbil de WeWork. Per veure l'opció del Mercat de sinceritat a l'aplicació mòbil, comprova que el teu perfil estigui sincronitzat amb la teva ubicació actual.

Per escanejar l'aplicació mòbil d'iOS per pagar:

1. Inicia sessió a l'aplicació de WeWork i toca la pestanya "La meva ubicació".
  2. Toca "Mercat de sinceritat" i afegeix la informació de la teva targeta de crèdit.
  3. Quan hagis afegit la informació de pagament, veuràs un codi QR que també pots escanejar per pagar ràpidament els productes.

Per escanejar l'aplicació mòbil d'Android per pagar:

1. Inicia sessió a l'aplicació de WeWork
  2. Toca la icona del menú de l'hamburguesa a la cantonada superior esquerra de la pantalla
  3. Toca "Mercat de sinceritat" i afegeix la informació de la teva targeta de crèdit.
  4. Quan hagis afegit la informació de pagament, veuràs un codi QR que també pots escanejar per pagar ràpidament els productes.