Com em connecto a la pantalla de TV Crestron d'una sala de conferències?

Per connectar el teu ordinador amb la pantalla del televisor de la sala de conferències, comprova que el televisor estigui encés i configurat amb l'entrada adequada. Veuràs que la pantalla s'encendrà quan trobis l'entrada correcta.

Segueix els passos que surten a la pantalla del televisor.

Quan introdueixis l'enllaç de la pantalla al teu navegador web, escriu l'adreça http:// o els dígits numèrics. Per exemple, si a la pantalla veus http://t123 (10.31.200.100), hauries d'introduir http://t123 o 10.31.200.100 al teu navegador web.

En determinades situacions, un connector resulta molt útil per connectar amb el televisor. També animem els membres perquè portin els seus propis cables HDMI per connectar el portàtil amb la pantalla.

Tingues en compte que el sistema Crestron no és compatible amb les connexions de tauletes ni telèfons intel·ligents.