Guia de Solstice Pod

USUARIS EXISTENTS - ACTUALITZACIONS A LA TEVA APLICACIÓ SOLSTICE

Hem fet alguns canvis que milloraran la teva experiència amb l'aplicació Solstice. Amb una ràpida actualització, la teva aplicació descobrirà automàticament Solstice Pods en el teu edifici, siguis on siguis del món; no cal que introdueixis cap adreça d'IP per compartir la teva pantalla.

Si ja has baixat i instal·lat l'aplicació Solstice, hauràs de fer un canvi ràpid per aprofita aquestes actualitzacions. Obre l'aplicació i fes clic a "Configuració":

Si és necessari, canvia l'adreça al camp "Adreça del servei de descobriment de Solstice" perquè coincideixi amb la teva ubicació d'aquesta taula:

Estats Units i Canadà sds.wework.com
Europa i Israel emea.sds.wework.com
Amèrica Llatina latam.sds.wework.com

Després d'uns quants segons, l'aplicació s'actualitzarà i et mostrarà una llista dels Solstice Pods disponibles. Per connectar-te, selecciona el Pod que vulguis utilitzar i introdueix el codi de pantalla de 4 caràcters.

USUARIS NOUS - BAIXA L'APLICACIÓ SOLSTICE

Per baixar l'aplicació Solstice amb l'adreça de descobriment correcta, obre una nova pestanya del navegador i ves a l'adreça IP que es mostra a la part inferior esquerra de la televisió.

Fes clic a "Aconsegueix l'aplicació i uneix-t'hi" per baixar l'aplicació Solstice. Un cop instal·lada, et connectaràs automàticament al Solstice Pod; només cal que introdueixis el codi de pantalla de quatre caràcters que pots veure a la televisió per començar a compartir.

També estan disponibles aplicacions mòbils a les App Stores d'iPhone i Android. Amb l'aplicació mòbil pots compartir tota la teva pantalla de telèfon o tauleta i molt aviat et podràs beneficiar d'algunes funcionalitats genials. Un cop hagis instal·lat l'aplicació mòbil, assegura't d'adaptar el camp "Adreça del servei de descobriment de Solstice" d'acord amb les instruccions anteriors.

Per rebre més informació sobre com fer servir l'aplicació del client, consulta la guia de l'usuari:

Solstice Pod - Guia de l'usuari