Com puc connectar i compartir una xarxa sense fil amb un televisor Solstice d'una sala de conferències?

Resum

El Solstice Pod de Mersive es una aplicació per compartir pantalles sense fil que permet compartir una pantalla i col·laborar mitjançant una xarxa sense fil. Com a màxim es poden connectar quatre usuaris a un únic Solstice Pod per compartir contingut del seu Windows o Mac, o de qualsevol dispositiu mòbil Android o iOS. L'únic que cal per compartir qualsevol sala de conferències de WeWork amb un Solstice Pod instal·lat és configurar una vegada el client Solstice.

En aquesta guia farem servir la paraula "dispositiu" per fer referència al Solstice Pod i "pantalla" per representar què mostra el dispositiu (un televisor o un projector).

Baixada i configuració

Baixa i instal·la el client de Solstice Pod aquí:

BAIXA-HO AQUÍ

Després d'instal·lar-ho:

  • Obre l'aplicació del client
  • Si se't demana, indica el nom

Connectant amb el dispositiu

Amb l'aplicació oberta:

  • Per defecte, hauries de veure com a mínim una llista de tots els Solstice Pods de la xarxa global de WeWork

Screen_Shot_2018-02-12_at_10.23.20_AM.png

  • Pots reduir la llista fent clic a "Etiquetes" a la cantonada superior dreta i filtrant per país, ciutat i/o ubicació de WeWork

                      Screen_Shot_2018-02-12_at_10.23.44_AM.png

  • O, pots fer clic al quadre de cerca a l'esquerra d'Etiquetes i buscar el teu dispositiu per nom

                      Screen_Shot_2018-02-12_at_10.24.14_AM.png

  • Fes clic al dispositiu quan el trobis i indica la "Clau de la pantalla" (contrasenya de quatre caràcters que apareix a la cantonada inferior esquerra del dispositiu de la sala)
  • Prem "Accepta"

image10.png

  • Ara ja hauries d'estar connectat amb el dispositiu
  • Apareixerà una icona a la cantonada inferior esquerra del dispositiu per representar tots els usuaris que s'han connectat correctament

Compartir contingut amb el dispositiu

  • Fes clic a "Escriptori" dins de "Comparteix alguna cosa" per començar a mostrar el teu escriptori a la pantalla

image23.png

  • La finestra del client canviarà per indicar que el contingut s'està compartint

image24.png

Si necessites compartir àudio:

  • Fes clic a l'interruptor que hi ha al costat d'"Àudio d'escriptori" i comprova que els altaveus de la pantalla estiguin encesos
    • Tingues en compte que els usuaris de Mac rebran un missatge per instal·lar un controlador d'àudio; després d'instal·lar-lo, és possible que hagis de reiniciar el Client perquè comenci la retransmissió de l'àudio
  • Quan retransmetis àudio, podràs controlar el volum directament des de l'ordinador

Per deixar de compartir:

  • A la pestanya "Comparteix", selecciona "Deixa de compartir l'escriptori"
  • Seguiràs connectat al Solstice Pod perquè puguis tornar a compartir ràpidament si cal

Per desconnectar:

  • Tots els usuaris hauran de deixar de compartir
  • Fes clic al botó "Desconnecta" a la cantonada superior dreta per tancar la sessió
  • Això eliminarà totes les publicacions, tancarà la sessió de tots els usuaris i canviarà la clau de la pantalla per a la propera sessió

Configuració personalitzada

  • Tria la pestanya "Configuració" dins de "Control" a la cantonada inferior esquerra del client Solstice
  • Això et permet configurar algunes preferències d'usuari personalitzades

image19.png

Aquí pots modificar:

  • La freqüència de les notificacions del client en pantalla
  • Canviar el nom de la pantalla (com apareix a la pantalla i per a altres usuaris connectats al Pod)
  • Configurar que es comparteixi automàticament l'àudio durant la retransmissió
  • Configurar l'aplicació perquè busqui automàticament actualitzacions quan s'obri

Tingues en compte que l'adreça del servei del directori de Solstice està preconfigurada per WeWork per garantir que es trobin fàcilment tots els dispositius i no s'ha de modificar.

La pestanya "Reunió" dins de "Control" inclou algunes opcions preconfigurades per WeWork per garantir una experiència consistent a totes les sales de conferències. L'usuari no les pot modificar.

Compartir amb més d'un usuari

El Pod es pot connectar amb més d'un usuari o dispositiu de client en qualsevol moment!

Si et connectes abans que s'hagi compartit contingut, la clau de la pantalla apareixerà al centre de la pantalla, com sempre.

Si ja s'està compartint contingut, la clau de la pantalla es mostrarà uns instants a la cantonada inferior esquerra de la pantalla quan seleccionis el dispositiu i se't demanarà que la introdueixis.

Amb més d'un usuari connectat: 

  • Fes clic a la pestanya "Disposició" a l'esquerra per canviar l'aspecte del contingut a la pantalla
  • Fes clic i arrossega una publicació per modificar l'aspecte del contingut a la pantalla
  • Si arrossegues una publicació al quadre de l'esquerra, s'ocultarà de la vista, però no s'eliminarà de la sessió, per tant es podrà tornar a mostrar en qualsevol moment

image5.gif

  • Si fas clic a la icona del "menú" dels tres punts a la cantonada inferior esquerra podràs moure ràpidament tot el contingut dins o fora de la pantalla i podràs triar si vols que el contingut s'alineï automàticament amb una disposició de graella (aquesta opció està activada per defecte)

image2.png

  • Si passes el cursor per sobre dels ninots que hi ha a la part inferior, veuràs quin usuari representa cadascun i quantes publicacions han compartit amb la sessió
  • Si fas clic al ninot d'un usuari, et donarà l'opció de mostrar, ocultar o eliminar totes les seves publicacions

image13.gif

Compartir amb iOS

  • Baixa i instal·la l'aplicació Solstice de l'App Store amb l'enllaç que trobaràs a la part superior d'aquesta pàgina
  • Escriu el teu nom
  • Prem l'engranatge "Configuració" i, a la pestanya "General", escriu sds.wework.com al camp "Adreça del servei de descobriment de Solstice"

                                                 sds_ios.png

  • Pots fer servir etiquetes per filtrar els dispositius o buscar el teu
  • Selecciona un dispositiu de la llista Descoberts 
  • Introdueix la clau de la pantalla

image8.png image9.png image11.png

  • Quan premis "Retransmet pantalla", l'aplicació Solstice et demanarà que activis Airplay i que et connectis amb el dispositiu
  • Segueix els missatges per connectar-t'hi. És possible que hagis d'introduir la clau de la pantalla com a contrasenya d'Airplay

image14.png image17.png image18.png

  • Pots prémer "Deixa de retransmetre la pantalla" o "Deixa de compartir-ho tot" per deixar de compartir amb el dispositiu mentre et mantens connectat (per poder tornar a compartir sense introduir una altra vegada la clau de la pantalla)
  • Per tancar la sessió, prem "Desconnecta" a la cantonada superior dreta i no t'oblidis de desactivar la retransmissió de la pantalla d'Airplay

image6.png

Compartir amb Android

  • Baixa i instal·la l'aplicació Solstice de la Google Play Store amb l'enllaç que trobaràs a la part superior d'aquesta pàgina
  • Escriu el teu nom
  • Prem l'engranatge "Configuració" i, a la pestanya "General", escriu sds.wework.com al camp "Adreça del servei de descobriment de Solstice"
  • Pots fer servir etiquetes per filtrar els dispositius o buscar el teu
  • Selecciona un dispositiu de la llista Descoberts 
  • Introdueix la clau de la pantalla

image16.png sds_android.png image1.png 

  • Si prems "Retransmet pantalla", és possible que Android t'avisi que es retransmetrà tota la teva pantalla del mòbil.

image12.png image22.png

  • Mentre retransmetis la teva pantalla, el botó de la pantalla principal de l'aplicació canviarà a "Deixa de retransmetre la pantalla" i la pantalla del mòbil apareixerà al menú "Control" de l'aplicació (i al menú "Control" de totes les persones que estiguin connectades a la sessió)

image7.png image20.png

  • Pots prémer "Deixa de retransmetre la pantalla" o "Deixa de compartir-ho tot" per deixar de compartir amb el dispositiu mentre et mantens connectat (per poder tornar a compartir sense introduir una altra vegada la clau de la pantalla)
  • Per tancar la sessió, prem "Desconnecta" a la cantonada superior dreta.

image15.png